Om mig

WE FURNISH THE DREAMS

Feugiat sed lectus vestibulum mattis ullamcorper. Duis at consectetur lorem donec massa

A diam maecenas
0
Tellus mauris a diam
0

WE FURNISH THE DREAMS

Bibendum enim facilisis gravida neque convallis a faucibus et molestie ac feugiat sed augue interdum velit euismod in pellentesque

0%
Furniture store
0%
Interior Design
0%
Construction

Hej, jag heter Gina.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, för jag har så mycket att berätta. Men det viktigaste du behöver veta om mig är att jag alltid har haft en passion för matlagning. Matlagning är som magi för mig – det får mig att sväva iväg till en plats långt härifrån. Det är en gränslös, magisk värld där alla mina bekymmer försvinner.

Ända sedan jag var liten har jag älskat att laga mat. Jag brukade alltid stå i köket med min mamma. Sedan växte jag upp och drev till slut min egen restaurang i min hemstad, Sant Cugat del Vallès. Jag blev känd för kvaliteten på mina råvaror och den goda servicen, där jag också kunde visa en av mina starkaste sidor – min förmåga att bemöta människor på ett varmt och personligt sätt.

Liv

Mina föräldrar gick bort alldeles för tidigt, båda i cancer, och jag visste innerst inne att maten vi äter spelar en stor roll i hur vi mår och vad som händer i våra liv. Vi har förlorat många mattraditioner och viktiga tillagningsmetoder, och idag har vi ersatt riktig mat med processade livsmedel. Det beror ju ofta på att vi har så lite tid att laga mat på det sätt våra mormödrar och farmödrar gjorde. Jag berättar allt detta för att du ska förstå hur jag hamnade här, med Gigi Foods.

Av olika anledningar flyttade jag till England, där jag började arbeta på några av de mest välrenommerade restaurangerna. Det gav mig möjligheten att fördjupa mina kunskaper inom restaurangbranschen. Jag fick till och med arbeta som sommelier på den mest prestigefyllda restaurangen vid den tiden.

Min berättelse

Fyra år senare flyttade jag tillbaka till Spanien och bytte helt bransch. Efter två år gick resan vidare till Andorra, där jag förlorade min bästa vän och mycket annat. Att ta risker kan ibland ha sitt pris, men jag tror att allt händer av en anledning. Det var också där jag träffade min man. År 2017 flyttade jag till Sverige, och 2019 föddes min dotter. Då förändrades allt. Min passion för matlagning fick ett nytt syfte i min roll som mamma – att ge min dotter det allra bästa: näringstät, äkta mat utan färgämnen, tillsatser eller konserveringsmedel. 100 % hemlagat, utan genvägar och utan dolda knep. Ärlig mat, inget annat. Det var så allt började.

The Viking Baby

Jag utbildade mig till rådgivare inom barnmat och Baby Led Weaning, och började fördjupa mig i ämnet genom att läsa och studera om ursprunglig och naturlig kost. Jag upptäckte hur mycket vi har förlorat som människor – kunskaper och traditioner som hjälpt oss att utvecklas på ett så klokt sätt genom historien. Matlagning handlar om mer än att bara kunna sätta på spisen; det är en konst som kräver visdom, omsorg, kärlek och engagemang.

Det var därför jag skapade mitt projekt The Viking Baby, som riktar sig till en latinamerikansk och spansk publik. Genom The Viking Baby erbjuder jag kurser om barnmat och kompletterande kost, kurser i ursprunglig matlagning samt säljer e-böcker med recept. Jag publicerar också innehåll som är 100 % äkta, skapat av mig, utan mellanhänder. Alla mina recept är glutenfria och fria från raffinerat socker.

Min Passion

Min passion för matlagning och näring fortsätter att växa. Jag utbildade mig till Integrativ Hälsocoach, och sedan jag tog examen har jag fortsatt att hjälpa mammor och familjer genom en av de mest avgörande faserna i ett barns liv – introduktionen av mat under de första månaderna. Jag hjälper också till med att hantera känslor, styra om familjens kostvanor och främja en mer hållbar och hälsosam livsstil. Att ge näring handlar om så mycket mer än att bara äta.

Min drivkraft att lära mig mer är ständigt närvarande. Om två år planerar jag att bli certifierad som integrativ dietist, vilket kommer att ge mig möjlighet att hjälpa ännu fler på ett djupare och mer omfattande sätt.

Det finns mycket jag skulle vilja dela med mig av, men det viktigaste just nu är min passion för matlagning och dess starka koppling till hälsa.